Hoera, paardenboeken.nl is live!

Hoera, we zijn nu echt officieel live! Voortaan kun je hier terecht voor alle informatie over paardenboeken. We vullen de site met interviews, speciale nieuwtjes, acties, prijsvragen (dit is de eerste!), en natuurlijk vooral met heel veel boekentips!

p66-67 2

Hieronder kun je het persbericht lezen over de website.

 

Nieuw online platform voor liefhebbers van paardenboeken
paardenboeken.nl live

ALKMAAR – Paardenboeken.nl is de nieuwe site voor kinderen die houden van het lezen over paarden. Het online paardenplatform publiceert boekennieuws, interviews, blogs, columns, nieuwtjes en leuke winacties.

 

TOTSTANDKOMING

Maresa Jacobse wilde graag een paardenboekensite voor kinderen starten. Zij nam contact op met uitgeverij Kluitman, de grootste speler op het gebied van paardenboeken. ‘Maresa Jacobse debuteerde op 17-jarige leeftijd bij Kluitman. Toen zij 20 was, verscheen er zelfs een trilogie van haar hand. Wij kennen de creatieve kwaliteiten en het onverminderde enthousiasme van Maresa. Het was dan ook eenvoudig om ja zeggen tegen dit project. Kluitman is van oudsher sterk in paardenboeken en wij hebben dan ook met plezier ons netwerk opengesteld,’ licht Kluitman toe.

 

PAARDENBOEKEN.NL

‘We willen meerdere keren per jaar leuke boekenpakketten weggeven via de site,’ vertelt Maresa. ‘Paardenboekenauteurs Christine Linneweever, Nicolle Christiaanse en Gertrud Jetten gaan een maandelijkse column verzorgen, en er komen onder meer eerste hoofdstukken van boeken op de site. Alle content kan natuurlijk gedeeld worden via social media en bezoekers kunnen ook op de site een reactie achterlaten. Met deze persoonlijke touch creëren we een levendige site over paardenboeken, waar kinderen vanaf 7 jaar op een leuke en veilige manier kunnen praten over hun lievelingsboeken.’

 

EINDE PERSBERICHT

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *