Auteurs

Heeft u (in eigen beheer) een paardenboek geschreven? Hieronder vindt u de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een boek op de website.

 

Eisen aanleveren titels

  • Het boek gaat over paarden of heeft in elk geval één verhaallijn waarin paarden voorkomen.
  • Zowel fictie als non-fictie zijn toegestaan.
  • De (paarden)boeken zijn geschikt voor kinderen of jongeren.
  • Van het omslag van het boek is een (RGB)-foto in hoge resolutie beschikbaar.
  • Van het boek is een omschrijving beschikbaar.
  • De titels zijn te koop via Bol.com en/of Libris en voorzien van een geldig ISB-nummer.

Voldoen uw titels aan bovenstaande eisen? Dan kunt u onderaan het contactformulier invullen.

 

Belangrijk

Vooraf beoordelen wij elk boek op kwaliteit. Met name bij uitgave in eigen beheer zien wij kwaliteitsverschillen en wij willen in eerste instantie ons informatieaanbod verbreden met kwalitatief materiaal.

Voor een kwaliteitsbeoordeling is het niet nodig een heel boek toe te sturen – vaak volstaat een digitaal document met (ten minste) de eerste drie hoofdstukken.

 

Prijzen

Per boek geldt een jaarbijdrage van 7,50 euro. Dit is een onkostenvergoeding voor het aanmaken van de pagina van het boek, het toevoegen van de cover aan de overzichtspagina’s van de boeken, en het koppelen van de boekenpagina aan partnerprogramma’s, zodat bezoekers het boek eenvoudig kunnen bestellen. Ook kosten voor serveronderhoud, eventuele aanpassingen, het up to date houden van ons aanbod en het onderhouden van de website vallen onder dit jaarbedrag. Ditzelfde bedrag wordt gerekend voor een auteurspagina of een illustratorpagina (altijd op verzoek en indien relevant).

 

Rechtstreekse (aan)vragen

Advertentie