Auteurs & illustratoren

Wil je weten wie nu eigenlijk jouw favoriete paardenboeken schrijft of illustreert?

 
Op deze pagina vind je een overzicht van de auteurs! Je kunt op de foto klikken om meer te lezen. Ben je benieuwd naar de tekenaars, illustratoren en vormgevers van je favoriete paardenboeken? Ook die vind je op deze pagina!

 

Auteurs paardenboeken

 
JoannaCampbell


KNISTERMarianneWitte


SuzanneBuis 

Illustratoren en vormgevers paardenboeken

 


GeorgeSchriemer


InaHallemans


Ivan-en-Ilia


JeskaVerstegen


MelanieBroekhoven


Terug naar boven ^

 

Wie zijn jouw favoriete auteurs en illustratoren?

Laat het ons weten via Facebook, Instagram of Twitter!

 

We horen ook graag over wie je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen dan contact opnemen met de auteur of de illustrator en vragen of wij een interview met hem of haar kunnen houden. Dit interview zetten we dan op de site. Sowieso interviewen wij af en toe een auteur of illustrator. Hiervoor kun je de website en Facebook, Instagram of Twitter in de gaten houden!

 

Je kunt ons bereiken via social media of via het contactformulier op deze website. Probeer altijd eerst te kijken of de informatie die je zoekt misschien al op de website staat. Ook belangrijk om te weten: als je een verzoek hebt voor een interview, kunnen wij dit niet altijd al binnen een paar dagen online hebben staan. Wij moeten eerst contact opnemen met de auteur of illustrator, vragen of hij of zij tijd heeft, en dan het interview houden. Als we het interview dan klaar hebben, moeten we dit nog op de website zetten. Soms duurt dat een paar weken. Houd daar dus rekening mee!

 

Losse vragen over auteurs & illustratoren proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij kunnen namelijk al veel aan de uitgeverij vragen. Die weet namelijk een hoop over alle auteurs en illustratoren van paardenboeken. Meestal krijg je binnen een dag al antwoord. Heb je zin om met anderen te praten over je favoriete paardenboeken, auteurs of tekenaars? Dat kan op social media!

Advertentie

5 reacties op “Auteurs & illustratoren

 • 27 juli 2017 om 07:28
  Permalink

  Ik Wil graag een paaarde Boek Kopen met plaatjes waar kan dit

  Beantwoorden
 • 27 juli 2017 om 07:25
  Permalink

  Ik Wil garage voor mijn Klein do her een leukemia pardon Boek kopeck met plaatjes waar kan dit

  Beantwoorden
 • 10 maart 2016 om 19:34
  Permalink

  Dit is een bericht voor Nicole christiaanse gefeliciteerd met je 52e verjaardag Ik vind dat je leuke boeken schrijft groeten Fien van gils

  Beantwoorden
  • 11 maart 2016 om 19:21
   Permalink

   Dank je wel, Fien.
   Fijn dat je mijn boeken met plezier leest.
   Groeten, Nicolle Christiaanse

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *