Blogs

Hieronder vind je een overzicht van alle blogs van auteurs. Deze blogs zijn exclusief geschreven voor paardenboeken.nl! Dat betekent dus dat je ze verder nergens tegen zult komen. Wil je inhoud uit de blogs plaatsen, neem dan contact met ons op. Je kunt wel een stukje van elke blog citeren met een link naar deze website. Hiervoor heb je geen toestemming nodig.

Blogs van Christine Linneweever

ChristineLinneweever2

Een paar keer per jaar komt er een blog van Christine Linneweever online. Christine is gek op paarden en schreef de serie Gouden Paarden. Dankzij haar blog kun je meer lezen over wat haar bezighoudt.

2020
Christine vergat in 2019 bijna dat ze een jubileum te vieren had… gelukkig haalt ze het in met een terugblik op haar schrijfwerk in het eerste stuk van 2020!

  • Tienjarig jubileum

2019
De eerste blog van 2019 was er eentje over… pindakaas?

2018
Bekijk hier het overzicht van de blogs uit 2018.

2017

In 2017 schreef Christine elke maand een blog (behalve toen ze even met vakantie was, want rust is ook belangrijk!). Je vindt hieronder het overzicht van alle blogs die ze in 2017 speciaal voor paardenboeken.nl heeft geschreven.

Blogs Gertrud Jetten

  • Via haar eigen website schrijft Gertrud in haar dagboek. Like ons op Facebook en we zetten de beste blogs voor je online!

De vaste bloggers voor paardenboeken.nl schrijven over hun leven als auteur, over hun leven met paarden, en natuurlijk over wat ze nog meer meemaken. Als je geen enkel bericht wilt missen, volg ons dan op social media!


Archief


In 2015 en 2016 hadden we drie vaste bloggers. In 2017 schrijft Christine Linneweever nog door met een maandelijkse blog. Per 2018 schrijft zij een aantal keer per jaar een nieuw stuk en daar gaat ze in 2019 en 2020 ook mee door.

Gertrud Jetten zal ook blijven schrijven, maar niet meer op een vast moment. Volg ons als je wilt horen wanneer er een nieuw stuk online staat!

vastebloggers2

Blogs Christine Linneweever

2015

2016

Blogs Gertrud Jetten

GetrudJetten2

Gertrud Jetten is de auteur van onder meer de serie Droompaarden en Manege De Zonnehoeve. Ook schreef ze Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd. Daarnaast houdt ze zich bezig met haar dagboek op gertrudjetten.nl.

2015

2016

Blogs Nicolle Christiaanse

Alweer blog 3 van Nicolle Christiaanse. :)

Rond de 15de van elke maand komt er een blog van Nicolle Christiaanse online. Je kent Nicolle Christiaanse misschien al van haar paardenboekenserie De Bleshof. Haar nieuwste serie paardenboeken gaat over Choco het minipaardje.

2015

2016

Waar zou jij een blog over willen lezen? Of van wie? Laat het ons weten!

Advertentie

Reactie op “Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *