Nieuwe paardenboeken begin 2021

Een nieuw jaar na een gek jaar. We beginnen ook nog een beetje ongewoon… maar wat niet verandert, is dat lezen heerlijk blijft. Daarom vertellen we je graag wat voor leuke, interessante, spannende pony- en paardenboeken je in de eerste helft van 2021 kunt verwachten. Want er staan weer topboeken op de verschijningslijst!

Nieuwe pony- en paardenboeken in een bestaande reeks

In onder meer Heartland en Soul Riders verschijnen dit jaar nieuwe titels (voor Heartland een dubbelboek, dus een uitgave met twee verhalen in één). Die nieuwe Heartland kun je in februari al verwachten – deze maand, dus! Voor Soul Riders moet je nog wachten tot april, al kun je het nieuwe deel van de reeks alvast reserveren zodat je het meteen krijgt zodra het beschikbaar is. De spannende titel belooft veel voor dit derde en laatste deel in de reeks: De duisternis valt.

Andere nieuwe titels in reeksen pony- en paardenboeken zijn Supershetty’s en het veulentje (al verkrijgbaar!) en De schattige pony in de reeks van Manege de Zonnehoeve.

Hieronder vind je alle titels op verschijningsdatum:

Nieuw en net verschenen

Februari 2021

Maart 2021

April 2021

Gloednieuwe paardenboeken

Goed nieuws voor beginnende lezers! Pien wil een pony kun je vanaf april bestellen. Het is zelfs een dubbelboek, met buiten het verhaal Pien wil een pony ook het verhaal Pony Puck. Ook in de reeks Pip en Peer komt een nieuw deel in april: Bles moet blijven.

Verder verschijnt er in 2021 een nieuwe informatieve titel: Alles over paarden. Je kunt dit boek ook in april thuis verwachten, maar nu al vooruit bestellen!

Welk van deze pony- en paardenboeken wil jij het liefst lezen?

Advertentie

Reactie op “Nieuwe paardenboeken begin 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *