Win win win boeken bij paardenboeken.nl!

Een nieuwe site is niet compleet zonder een winactie… toch? 😉

winnen_bewerkt

Win 8 boeken!

Lekker voor de zomervakantie – vier paardenboeken. Wacht eens… twee van die boeken zijn verzamelboeken waar drie(!) boeken in zitten! Je hebt dus in één keer acht boeken. 🙂 We mogen al deze boeken verloten van uitgeverij Kluitman (lief, hè?).

De titels van de boeken die je kunt winnen:

Wat moet je doen om de boeken te winnen?

 1. Volg ons op Instagram, Facebook of Twitter (of alledrie!).
 2. Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen.
 3. Vertel in een reactie waarom jij de boeken moet winnen.
 4. Doe dit vóór 26 juli 2015!

Wij maken vervolgens de winnaar op 27 juli bekend (al jullie namen gaan in een grote bak… en dan trekken we een winnaar!).

En eh… als je nu slim bent, vertel je al je vrienden en vriendinnen dat ze ook mee moeten doen. Als zij winnen, lees je natuurlijk lekker met ze mee. 😉

Hoe ga jij het aanpakken? Ga je eerst delen op Facebook of juist eerst op Instagram? Wij zijn benieuwd!

 

26 juli is al dichtbij!

Je hebt nog precies anderhalve week… Je kunt hieronder de deelknoppen gebruiken om het bericht via social media te verspreiden. Succes!

(Intussen gaan wij alvast de boeken netjes voor je inpakken, zodat we ze gelijk op kunnen sturen als je wint… want met zo’n lekkere stapel boeken kun je natuurlijk niet wachten om te gaan lezen!)

 

Al meegedaan?

Heb je al meegedaan met de winactie?

 • Ja! Ik wil supergraag winnen! (93%, 70 Votes)
 • Nee, nog niet, ik heb de meeste boeken al. Volgende keer doe ik mee! (7%, 5 Votes)

Aantal stemmen: 75

Laden ... Laden ...

Advertentie

17 reacties op “Win win win boeken bij paardenboeken.nl!

 • 18 juli 2015 om 08:38
  Permalink

  Ik zou dolgraag dit boekenpakket winnen voor mijn dochter die dyslexie heeft! Ze is gek op paarden, zelfs nu het vakantie is gaan we regelmatig naar de manege en met deze boeken zal haar dyslexie huiswerk tijdens de vakantie een stuk makkelijker gaan!

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 19:28
  Permalink

  Onze dochter is iemand die helemaal gek is van paardenboeken, maar de bieb is in verband met veranderingen gesloten. Dus veel lezen wordt het dan niet. Of we moeten steeds nieuwe boeken aanschaffen en dat wordt dan weer een beetje duur. Dus wie weet als we een aantal boeken winnen, dan kan ze in ieder geval weer even vooruit. We wachten het af.

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 14:41
  Permalink

  Ik doe graag mee voor drie dochters, die lezen heel wat af en hebben al wel een boekje van de Bleshof, maar niet deze 3-in-1! Ik volg op Twitter, Instagram en Facebook en zal het bericht zoveel mogelijk delen en reposten

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 13:40
  Permalink

  Dank je, Edith, wat leuk om te horen! Je bent nu officieel in de race voor het boekenpakket. 🙂 Vergeet je ons niet te liken op Facebook?

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 12:49
  Permalink

  Als ze onze pagina leuk vindt en een berichtje achterlaat, kan ze de hele stapel boeken winnen! Je kunt ook namens haar meedoen door ons te liken. 🙂

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 12:47
  Permalink

  Dag Esther, leuk dat je mee wilt doen! We lezen alle reacties, zowel hier als op Facebook (of Twitter en Instagram). Je mag kiezen wat je het makkelijkste vindt! Het delen van dit bericht levert je extra winkans op (je naam komt dan een keer extra in de grote lotenbak).

  Beantwoorden
 • 17 juli 2015 om 13:45
  Permalink

  Onze dochters vinden paarden helemaal top. Vroeger las ik zelf ook vele paardenboekjes, ik heb ze nog, maar die zijn erg ouderwets. Een serie nieuwe zou dus wel heel welkom zijn. Ik weet zeker dat er 2 meiden blij zullen zijn (en dat mama ze stiekem ook gaat lezen…)

  Beantwoorden
  • 17 juli 2015 om 13:48
   Permalink

   Leuk dat je meedoet voor je dochters, Marion (en stiekem een beetje voor jezelf… 😉 )! Heb je onze facebookpagina al geliked om kans te maken? De winactie delen levert extra winkans op.

   Beantwoorden
   • 17 juli 2015 om 21:10
    Permalink

    Ja, heb ik gedaan. En het bericht gedeeld!

 • 17 juli 2015 om 13:34
  Permalink

  Super leuk. Mijn dochter heeft geen facebook maar deze moeder deelt graag mee met dr paardenvriendinnen. Oja en ik lees graag de boeken voor. We hebben ook al twee zonnehoeve boeken thuis. Leuke serie is dat!

  Beantwoorden
 • Pingback: Hoera, paardenboeken.nl is live! - Paardenboeken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *