Paardenboeken in je reiskoffer

Hoera, de zomervakantie komt eraan! Dat begint al met deze week mooi weer. Krijg je er ook zomerzin in? Wij hebben alvast een leuk lijstje gemaakt met boeken voor in je vakantiekoffer (of op je verlanglijstje). Of je nu ver weg gaat of thuisblijft, van deze boeken krijg je een goed gevoel. Lekker lezen!

 

Terug in de tijd

Of je nu gaat lezen in een boomhut, op een exotische bestemming, op het Nederlandse strand of in je achtertuin: het is heerlijk om terug te gaan in de tijd. Dat doe je met Het geheim van de Ravenhorst. Moet je er nog even inkomen? Lees dan eerst over hoe de boekpresentatie verliep (en bekijk gelijk de video). Daarna kun je gegarandeerd niet wachten tot je het boek kunt lezen!

 

 

Nieuw op de plank

Misschien net iets te laat voor de zomervakantie… of juist net op tijd? In elk geval komen er ook weer nieuwe paardenboeken uit. Zo schreef Gertrud Jetten een nieuw deel van de serie Droompaarden, waarin Emma te maken heeft met een wilde mustang. Of kies voor twee boeken in één met de bundel 100% paardengek. Klik op onderstaande covers om meer te lezen over de boeken.

 

Let op: het nieuwe boek in de serie Droompaarden staat gepland voor juni, 100% paardengek voor mei. Kijk dus even in je agenda of vraag je ouders of en zo ja wanneer jullie op reis gaan.

Denk er ook aan dat als een boek net uit is, het iets langer duurt voordat je het ook in de bibliotheek kunt lenen. Online en via de boekhandel kun je een boek vaak wel al reserveren. Je krijgt het dan zodra het beschikbaar is.

 

 

Ook in je vakantiekoffer: wat je altijd nog wilde lezen

Klik eens rond op deze website en bekijk alle boekenj die je altijd nog wilde lezen, maar waar je nooit tijd voor had. Ren naar de bibliotheek of de boekhandel of bestel de titels nog voor je met vakantie gaat.

Doe hier inspiratie op:

<<< paardenboeken 7+
<<< paardenboeken 8+
<<< paardenboeken 9+
<<< paardenboeken 10+
<<< paardenboeken 11+

<<< alle paardenboeken

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *