5 cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis

Paardenliefhebbers opgelet! Je hebt je verlanglijstje misschien allang al af, maar zo niet, dan helpen we je graag. Met deze 6 cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis heb je (de rest van) je lijstje namelijk zo ingevuld. 

 

Cadeautip 1: maak je series compleet

Heb je alle boeken in de Gouden Paarden-serie al? Controleer het hier! In dit overzicht vind je alle oudere en natuurlijk de nieuwste paardenboeken van de serie. Zo weet je meteen welke je nog niet hebt en dus op je verlanglijstje kunt zetten.

Hieronder vind je nog meer seriepagina’s:

 

Cadeautip 2: non-fictie

Huh? Non-fictie? Ja, dat zijn boeken die niet verzonnen zijn. Jesse Drent schreef bijvoorbeeld Passie voor paarden, en samen met Eva Roemaat schreef hij het Handboek Vrijetijdsdressuur. Het zijn allebei non-fictie-boeken, boeken die je graag leest, waar veel foto’s in staan, en waar je nog wat van kunt leren ook. Die willen je ouders of Sinterklaas je dus vast graag geven…

h.r. voorkant Passie voor paarden handboek_vrijheidsdressuur

 

Cadeautip 3: ontdek een nieuwe serie

In 2018 zijn er meerdere pony- en paardenboeken bijgekomen die bij een serie horen. Manage Appelbloesem is daar één van. Ook Supershetty’s is een nieuwe serie, en daar kwamen al zes delen van uit. Tot slot werd in 2018 Project paard uitgebracht.

Evi-serie:

(psst! Deel 2 van deze paardenboekenserie komt in 2019 uit!)

 

Help, ik ben een pony! (deel 1)

 

Supershetty’s:

Supershetty   supershettys2   

       

 

Cadeautip 4: ga voor geschiedenis

Met Het geheim van de Ravenhorst duik je jaren terug de tijd in. Spannend… en heerlijk om te lezen! Daarom mag ook deze niet ontbreken bij de cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis.

 

Cadeautip 5: dubbellezen!

Als je denkt dat je misschien maar één boek van je verlanglijst krijgt, dan moet je slim kiezen. Dubbellezen is onze tip! Zo heb je met 100% paardengek een verhalenbundel met 2 verhalen. Of je kiest voor Het grote boek van Floortje, waar maar liefst drie boeken in zitten.

Hieronder vind je de tips voor (drie)dubbellezen.

paardenboek_bleshof_def.indd 20.Bleshof3in1Zomer15CVRvoorpr  

 

Nog meer cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis nodig?

Kom je er toch niet uit? Of heb je nog meer inspiratie nodig? Gebruik de boekenzoeker om te zoeken op ‘paardenboeken’ of ‘Christine Linneweever’ of ‘Gertrud Jetten’ of ‘Nicolle Christiaanse’ om zo alle boeken van één auteur te zien of juist alle paardenboeken die je online kunt bestellen.

Hier vind je de boekenzoeker >>>

 

Bonustip: zoeken op leeftijd

Je kunt ook naar de overzichtpagina’s om per leeftijd te kijken:

 

Succes met je verlanglijstje en hopelijk heb je iets aan deze cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis!

 

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *