Kinderboekenweek 2016

Het is bijna tijd voor de Kinderboekenweek! Van 5 tot en met 10 oktober 2016 draait alles om kinderboeken. Dit jaar staan oma’s en opa’s in de spotlight. Paardenboeken.nl viert dat door je opnieuw voor te stellen aan dit geweldige boek (ook nog eens kerntitel!): Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd.

2475hoeikmijnopavondcvrrgb_2

 

Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd

Het leven van Isa staat plotseling helemaal op z’n kop. Alles waar ze van houdt, lijkt ze zomaar opeens kwijt te raken: de gezellige boerderij van haar oma, de paarden waar Isa zo gek op is, en Omi zelf, op wie ze altijd kon rekenen. Isa wil het liefst troost zoeken bij dat ene paard waarmee ze een bijzondere band voelt: Randalin. Maar ook die lijkt haar te worden afgenomen. Voor Isa goed en wel beseft wat er gebeurt, reist ze met haar oma door het wilde, ongerepte IJsland, op zoek naar een geheim uit oma’s verleden. Maar is haar oma nog wel in staat om een dergelijke reis te maken? Zullen ze vinden wat ze zoeken? En hoe zal Isa’s leven eruitzien als ze thuiskomen?

Bekijk de boekpagina >>>

 

Bestel het boek

 

Kinderboekenweek 2016

Tijdens de Kinderboekenweek 2016 kun je alle boeken lezen die je wilt. Natuurlijk kan dit het hele jaar al… maar deze week is net anders. Extra bijzondere boeken krijgen namelijk de kans om door nog meer kinderen te worden gelezen. Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd is zo’n boek. Kom je er niet aan toe om hem tijdens de Kinderboekenweek te lezen? Zet hem dan alvast op je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerstmis!

 

 

Over Gertrud Jetten

Gertrud Jetten groeide op in Reuver, een klein dorp in Limburg. Haar naam is Duits en je zegt ‘Gertroed’. Gertrud is gek op paarden (en IJsland!).

Bekijk hier haar pagina >>>

 

Welke boeken lees jij tijdens de Kinderboekenweek?

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *