Jesse Drent krijgt een eigen boek

Wat? Echt waar? JA! Lees snel verder voor de kaft en de inhoud van het eerste echte boek van Jesse Drent.

h.r. voorkant Passie voor paarden

Zo, even goed beginnen met een grote versie van de cover. Dat ziet er goed uit, toch? 🙂 Wij vinden hem supergaaf!

 

Wie is Jesse Drent?

Jesse Drent ken je waarschijnlijk al. Niet? In het kort: hij beoefent vanaf zijn veertiende vrijheidsdressuur met zijn paarden. Hij is een groot paardenliefhebber en deelt zijn kennis graag op evenementen waar hij samen met zijn paarden Macho en Andorra optreedt. Naast vrijheidsdressuur werkt Jesse ook met clickertraining en rijdt hij bitloos.

 

Boek Jesse Drent

In het boek van Jesse Drent vertelt hij over hoe je bij paarden met liefde veel meer kunt bereiken dan met dwang. Zoals gezegd is hij een echte paardenliefhebber… het boek staat vol tips hoe je zelf met liefde voor je paard kunt zorgen.

Hier vind je de flaptekst van het boek:

Negentien jaar is Jesse Drent, en hij treedt vrijwel iedere week op tijdens paardenevenementen in heel Nederland met zijn Arabische merrie Andorra en shetlander-hengst Macho. Het is heel bijzonder om te zien hoe hij zijn paarden met veel liefde en aandacht ongelooflijke dingen heeft geleerd: steigeren, liggen, knielen, naar hem toe komen en nog veel meer. Binnen een paar jaar is Jesse uitgegroeid tot een idool van heel veel paardenliefhebbers, die dolgraag op dezelfde manier met hun
paard willen leren omgaan.

In dit boek vertelt Jesse over zijn overtuiging dat je paarden juist met liefde veel meer kunt leren dan door ze te straffen. Hij vertelt over de bijzondere band die hij met zijn paarden heeft en laat de lezer zien hoe zij zelf ook op een andere manier met hun paard kunnen omgaan: het enige wat nodig is, is anders leren denken. Jesse heeft al een hele grote schare fans die hem volgen op social media en voor hem in de rij staan bij de paardenevenementen waar hij optreedt.

 

Heeft Jesse het hele boek geschreven?

Jesse schreef zijn boek Passie voor paarden samen met een redacteur. Zij heet Annemarie Dragt en werkt voor uitgeverij Kluitman.

 

Bestel het boek

Vanaf september ligt het in de winkels en kun je het online bestellen… je kunt natuurlijk alvast een boek reserveren!

 

Ga jij het boek bestellen of koop je het in de winkel? 

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *