[Dagboek Gertrud] Een boekverfilming?

De afgelopen maand schreef Gertrud Jetten opnieuw in haar dagboek. Zo had ze verdrietig nieuws (het overlijden van Fjara) maar ook heel spannend nieuws… misschien komt er wel een boekverfilming van een van haar boeken! 

Esbeek, Oude trambaan (hier staat Gertrud al trots te kijken!)

 

2 augustus 2017 – Fjara

Een paar dagen geleden is Fjara overleden. Fjara was een IJslandse merrie die vier jaar van mij is geweest en die ik zes jaar geleden aan mijn vriendin Louwke heb verkocht. Daar had ze een heerlijk leven met onbeperkt eten en af en toe een veulen krijgen.

(lees het hele bericht op de website van Gertrud)

18 augustus 2017 – SPAM!

De laatste weken wordt mijn mailbox via deze site overspoeld met spam. Spam zijn mails die je helemaal niet wilt krijgen, van mensen die je niet kent. Als je klikt op de inhoud van de mail kan het zijn dat je computer gehackt wordt en dan zijn al je bestanden weg.

Dat is een nachtmerrie voor iedereen, maar zeker als je schrijver bent. Daar gaan al je ideeën!

Op een dag had ik wel 12.000 (echt waar!) spammails en volgens degene die mijn website maakt stonden er nog 5000 mails klaar. HELP! Ik was bang dat mijn computer zou ‘ontploffen’.

Daarna hebben ze het mailadres geblokkeerd. Dat was balen! Want ik vind het erg leuk dat jullie mij mailen en vragen stellen.

Gelukkig was er iets aan te doen. Coen heeft een contactformulier op de site gezet, waardoor mijn mailadres niet gehackt kan worden. Als je mij nu wilt mailen, moet je invullen dat je geen robot bent en autootjes herkennen. 🙂

 

25 augustus 2017 – Een film…?

Ik dacht dat het vandaag een warme en saaie dag zou worden. Het werd inderdaad heel warm, maar niet saai! Ik heb namelijk een mail gekregen van iemand die films maakt. Ze had mijn nieuwste boek in de catalogus van Kluitman zien staan en onmiddellijk gedacht: dat wil ik verfilmen!

Ik was helemaal verrast. Het lijkt me geweldig! Ik zie het zo voor me.

Maar zover is het nog lang niet. De komende weken gaat ze mijn boek lezen. Als ze het geschikt vindt, moet ze een omroep zoeken en geld ‘lospeuteren’. Ondertussen moet er onderhandeld worden over geld.

En als dat allemaal gelukt is, gaat het beginnen. Duimen jullie mee?

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *