Wat vind je van Nola?

Nola – Met hart en ziel. Dat is het nieuwe boek in de Gouden Paarden-serie dat sinds vorige week in de winkels ligt. Eerlijk is eerlijk, het ziet er fantastisch uit. De cover, ook dit keer geschilderd door George Schriemer, is er één uit duizenden. De prachtige valkkleurige Connemara-merrie komt zo van het boek gesprongen. En dat maakt het boek in elk geval aantrekkelijk om het in de boekhandel of in de bieb het boek op te pakken en te bekijken.

Blog 4 van Christine Linneweever: over Nola

Blog 4 van Christine Linneweever: over Nola

 

Horse Event 2015

Twee weken geleden zat ik tijdens Horse Event in Ermelo in de stand van Media Boekservice. Ik mocht daar de eerste boeken signeren. Uitgeverij Kluitman had er voor gezorgd dat de boekhandel de eerste boeken toegestuurd kreeg en ze hadden er maar liefst honderd besteld. Dat is natuurlijk heel veel, maar gelukkig gingen ze als warme broodjes over de toonbank. Veel kinderen vonden de cover prachtig. En ik heb er een heleboel gesigneerd.

Inmiddels zijn er al flink wat exemplaren in het bezit van allerlei kinderen. En dat is voor mij als schrijfster het aller moeilijkste moment van het jaar. Want wat ik nu wil weten, is hoe jullie het verhaal vinden. En het is niet zo gemakkelijk om dat te weten te komen. Want hoe kom ik daar nou achter? Ik ken niet zo heel veel kinderen die mijn boeken lezen (behalve mijn eigen dochter, maar die is bevooroordeeld). Dus wie kan ik vragen of ze het een mooi verhaal vinden?

Samen met een lachend paard op Horse Event. Was jij er ook?

Samen met een lachend paard op Horse Event. Was jij er ook?

 

Nola – Met hart en ziel

In Ermelo vertelden verschillende kinderen dat ze alle boeken uit de serie hebben. Ik heb hen gevraagd wat ze het leukste verhaal vonden, om zo te leren welk soort verhaal het meest aanspreekt. Maar iedereen noemde een ander verhaal. En veel kinderen konden eigenlijk niet goed kiezen. “Ik vind ze allemaal heel mooi”, zeiden ze.

“En waarom wil je dit boek over Nola graag hebben?“ vroeg ik aan hen. Dan noemde toch veel kinderen de mooie cover, of omdat het in dit verhaal over de springsport gaat, of omdat ze de serie graag compleet wilde hebben en benieuwd waren naar het nieuwe verhaal. En er waren ook een paar jongens in de stand van Media Boekservice die blij waren dat Nola dit keer van een jongen, Floyd, is.

 

Spannend, spannend…

Nu zit ik weer thuis achter mijn bureau en kluif aan mijn nagels. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat je Nola – Met hart en ziel net zo mooi vindt als de andere boeken uit de serie. Of liefst nog mooier. Want inmiddels heb ik wel begrepen dat jullie wel genieten van de boeken. Mocht je mij nou een groot plezier willen doen, laat mij dan weten wat je van het boek vond. Het mag positief, maar je mag ook rustig aangeven als je iets niet mooi vond, of als je liever een ander soort verhaal had gelezen. Laat maar een bericht achter op het gastenboek van mijn site (christinelinneweever.nl) of plaats het hieronder, zodat paardenboeken.nl het aan mij door kan geven.

Daar kan ik dan van leren. Dan beloof ik dat ik mijn best zal doen om het volgende boek in de serie nog beter te maken of nog spannender. Of… dat ik gewoon nóg meer blijf schrijven, speciaal voor jou!

 

 

Meer lezen over Christine Linneweever? Bekijk haar eigen pagina >>>

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *