Passie voor Paarden

Auteur: Annemarie Dragt & Jesse Drent
Illustraties: ja (foto’s binnenzijde)

 

Passie voor Paarden

Negentien jaar is Jesse Drent, en hij treedt vrijwel iedere week op tijdens paardenevenementen in heel Nederland met zijn Arabische merrie Andorra en shetlander-hengst Macho. Het is heel bijzonder om te zien hoe hij zijn paarden met veel liefde en aandacht ongelooflijke dingen heeft geleerd: steigeren, liggen, knielen, naar hem toe komen en nog veel meer. In dit boek vertelt Jesse over zijn overtuiging dat je paarden juist met liefde veel meer kunt leren dan door ze te straffen. Hij vertelt over de bijzondere band die hij met zijn paarden heeft en laat de lezer zien hoe zij zelf ook op een andere manier met hun paard kunnen omgaan: het enige wat nodig is, is anders leren denken.

 

Passie voor Paarden bestellen

 
Of zoek en bestel via Libris (geen verzendkosten) >>>

 

Het tweede boek van Jesse bestellen

 


Lees ook:

Nieuwsbericht: Jesse Drent krijgt een eigen boek!

 
Reviews via Bol.com:

Camilla

Ik vind dit boek zo ontzettend mooi geschreven! Ik heb het boek gisteren op Horse Event gekocht en was binnen 3 uurtjes al weer uit… Eigenlijk veel te weinig geschreven over zo’n mooi onderwerp! Maar eigenlijk is alles toch verteld! Alles is zo duidelijk, kort en krachtig… Komt zo diep uit het mooiste stukje van het hele hart! Na de laatste bladzijde, bleef ik erover nadenken. Het is allemaal zo mooi uitgelegd, een geweldig proces waar je meer van wilt blijven lezen! Ik ben bezig met mijn eigen paard en heb er altijd al plezier ingehad en wilde heel graag de kunstjes laten doen, ik wilde presteren… Na de demonstraties was dat echt veranderd en na het boek, is dat nog sterker geworden! Iedereen bij mij op de manege is bezig met het presteren van je paard, daar word je vanzelf in meegesleurd, maar dit boek zet je serieus op een totaal andere gedachte! Dat is zo’n fantastisch gevoel, dat mij dat anders laat denken! Dit is een serieus top boek dat ik zo nog 10x opnieuw zou gaan lezen…. Alleen al om er van te leren, en omdat het zo ontzettend makkelijk weg leest door de juiste woordkeuze is het zeker een aanrader! De prachtige foto’s vullen het geheel dan helemaal aan! Zeker voor mensen die iets op een plezierige manier willen leren!

Jodie

 
Wat een prachtig boek! Het is geschreven uit grond van het hart. Zó mooi! Je leest zo veel prachtige dingen, zo veel mooie dingen die je eerst helemaal niet wist. Voor een schrijver van 19 jaar is Jesse heel professioneel te werk gegaan. Prachtig geschreven met enorm mooie foto’s!
Ik kan het boek niet anders beschrijven dan PRACHTIG!
Het is zeker een aanrader als je meer wilt weten over de omgang van paarden in vrijheid en over het leven van Jesse. Geweldig boek! ❤

 

Lees ook een beoordeling met interview op Hebban: klik hier >>>

 
Heb jij het boek gelezen? Laat een reactie achter!

Niet wat je zocht? Terug naar:

<<< paardenboeken 7+
<<< paardenboeken 8+
<<< paardenboeken 9+
<<< paardenboeken 10+
<<< paardenboeken 11+

<<< alle paardenboeken

Advertentie