Alle pony’s van Manege De Zonnehoeve

Ken jij ze al, de pony’s van Manege de Zonnehoeve? In deze serie paardenboeken speelt in elk boek een andere pony de hoofdrol. Hieronder stellen we alle pony’s aan je voor.

Tip: klik op de foto voor een grote afbeelding. Je kunt deze gebruiken voor je boekverslag!

 

Jamila

ZonneheoveJamilaAfbLos

Dit is Jamila. Ze is op de manege komen wonen toen er eigenlijk al genoeg pony’s waren… maar Jamila is heel wild en niemand kan op haar rijden. Carolien wil Jamila wel een kans geven op de Zonnehoeve. In het boek De wilde pony lees je het hele verhaal van Jamila.

 

 

Assa

ZonnehoeveAssa

Dit is Assa de ijslander. Ze is gek op trektochten. Eigenlijk is ze gek op alles wat buiten is! Buiten nieuwsgierig is Assa ook heel dapper. Gelukkig maar… want er is maar één pony die iedereen kan redden. Meer lezen? Dat doe je in De dappere pony.

 

 

Bobby

ZonnehoeveBobbyAfblos

Dit is Bobby. Bobby is een connemara en ze is heel gelukkig op manege de Zonnehoeve. Ze is ook een echte springpony. Alleen… soms is ze best nog bang. Dat kan natuurlijk niet als je hoog moet springen. In De trouwe pony lees je het verhaal van Bobby.

 

 

Goldy

ZonnehoeveGoldy

Dit is Goldy. Goldy speelt de hoofdrol in het boek Pony van goud. Goldy is iemand met ambitie; ze wil graag iets heel moois bereiken. En: alles aan Goldy is mooi – ze lijkt wel een fotomodel! Het is dan ook Goldy’s liefste wens om fotomodel te worden. Maar… is dat uiteindelijk wel zo leuk?

 

 

Jacco

ZonnehoeveJacco

Dit is Jacco. Jacco is een Shetlander die heel graag menpony wil worden. Het liefst rent hij voor een vierspan zodat hij lekker kan racen. Dat lijkt hem veel leuker dan rondjes rennen door de bak! Maar wie kan hem helpen om een echte menpony te worden? Je leest zijn verhaal in het boek De stoere pony.

 

Rakki

ZonnehoeveRakki

Dit is Rakki. Deze snelle en behendige pony is zo goed in hindernissen springen dat hij op springles mag. Hij mag zelfs meedoen aan springwedstrijden… het leven lacht hem toe! Toch is hij onzeker. Hij zit met vragen waar niemand een antwoord op weet. Meer weten? Dan lees je het boek De springpony.

 

Romario

ZonnehoeveRomario

Dit is Romario. Romario speelt de hoofdrol in Een pony met pit. Hij is best ondeugend en tijdens de lessen haalt hij ook veel streken uit. Maar… daardoor denkt Carolien dat hij misschien beter naar een kinderboerderij kan gaan. Dat wil Romario helemaal niet! In zijn boek lees je hoe dit afloopt…

 

 

Rosie

ZonnehoeveRosieAfbLos

Dit is Rosie. Haar verhaal lees je in De lievelingspony. Rosie is de allerliefste pony van manage De Zonnehoeve. Iedereen vindt het dan ook heel erg als ze gewond raakt. Kan ze wel behandeld worden? Wordt ze ook nog beter?

 

Nieuwe pony’s

Soms komen er nieuwe pony’s naar De Zonnehoeve. Op de overzichtspagina van alle boeken vind je de nieuwe titels binnen de serie.

 

Bekijk ook de pagina van Gertrud Jetten >>>

 

Wie is jouw favoriet? Of heb je er meerdere? Laat hieronder een berichtje achter of vul de poll in!

Wie is jouw favoriet van Manege de Zonnehoeve?

Bekijk alle stemmen

Laden ... Laden ...

Advertentie

Reactie op “Alle pony’s van Manege De Zonnehoeve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *