Mijn pony is mijn vriend

AuteurNicolle Christiaanse
IllustratiesMelanie Broekhoven

Mijn pony is mijn vriend

Evi kan met paarden praten. Wie wil dat nu niet?

Evi en Ina staan voor een nieuwe uitdaging. Belle en haar moeder Birgit weten niet wat ze met hun pony Caspar aan moeten. Uit het niets slaat de pony soms op hol en ze hebben geen idee waarom. Zelfs Evi, die altijd zo goed kan aanvoelen wat er aan de hand is, snapt niets van Caspars gedrag. Waarom lukt het haar niet om met hem te praten?

Mijn pony is mijn vriend is het tweede deel in een nieuwe paardenserie. Het écht begrijpen van de dieren staat centraal.

Bestel het boek Mijn pony is mijn vriend

Of zoek en bestel via Libris (geen verzendkosten) >>>

Alle boeken in deze serie

Alle Evi-paardenboeken

Niet wat je zocht? Terug naar:

<<< paardenboeken 7+
<<< paardenboeken 8+
<<< paardenboeken 9+
<<< paardenboeken 10+
<<< paardenboeken 11+

<<< alle paardenboeken

Advertentie