Manege Appelbloesem

Appelbloesem

 

Op manege Appelbloesem komen paardendromen uit! De boeken zijn superschattig en sfeervol geïllustreerd en de vrolijke verhalen zijn herkenbaar voor iedereen die van paarden houdt. De delen zijn los van elkaar te lezen. Hier word je blij van!

 

Over de serie

Manege Appelbloesem is een serie van Pippa Young. Binnenin staan prachtige illustraties van Elini Livanios.

Leeftijd: 7+

 

ManegeAppelbloesem

 

 

Deel 1 – Manege Appelbloesem: Pony’s zijn geweldig

Manege_appelbloesem_ponys_zijn_geweldig

Lena verhuist met haar moeder van de stad naar een klein dorp. Daar gaat haar grote wens in vervulling: ze leert eindelijk paardrijden! Op manege Appelbloesem krijgt ze gratis les als ze meehelpt met allerlei klusjes en de verzorging van de pony’s. Lena is al snel stapelgek op de lieve pony Samson en ze weet één ding zeker: pony’s zijn nog leuker dan ze al dacht!
Bekijk de boekpagina >>>
Lees alvast een stukje uit boek 1 >>>

 

Deel 2 – Manege Appelbloesem: Een zomer vol ponyplezier

Manege_appelbloesem_een_zomer_vol_ponyplezier

Lena heeft leuke vriendinnen gekregen op manege Appelbloesem en ze leert steeds beter rijden. Ze maakt een buitenrit en krijgt voor het eerst springles. Haar vriendin Romy kan al supergoed springen en doet mee aan wedstrijden. Maar plotseling wil Romy’s pony Lancelot niet meer springen. Hij lijkt het plezier erin kwijt te zijn. Hoe kunnen de meiden Lancelot opvrolijken?
Bekijk de boekpagina >>>
Lees alvast een stukje uit boek 2 >>>

 

Deel 3 – Manege Appelbloesem: Mijn pony moet blijven!

Lena en haar nieuwe vriendinnen Julia en Charlie zijn niet weg te slaan bij manege Appelbloesem. Lena leert steeds beter rijden op haar lievelingspony Samson. Charlie heeft haar eigen pony, Peanut. Die twee zijn onafscheidelijk! Maar dan krijgt Charlie vreselijk nieuws… haar ouders kunnen Peanut niet meer betalen nu ze een tweeling verwachten en hij moet verkocht worden. Julia en Lena willen hun vriendin helpen en bedenken een plan om te zorgen dat Peanut bij Charlie en op manege Appelbloesem kan blijven!
Bekijk de boekpagina >>>

 

 

Bestel de boeken uit de serie hier:

Alle boeken uit deze serie

 

Niet wat je zocht? Ga naar:

<<< paardenboeken 7+
<<< paardenboeken 8+

<<< paardenboeken 9+
<<< paardenboeken 10+
<<< paardenboeken 11+

<<< terug naar alle paardenboeken

Advertentie