Hoefijzers in Japan

Auteur: Mia Farnwood
Coverontwerp: creativewings

Hoefijzers in Japan

Wanneer Blanche als onervaren merrie in het leven van het hoogsensitieve meisje Shari komt, zijn ze vanaf dat moment onafscheidelijk. Na een turbulent begin ontstaat een bijzondere en onvoorwaardelijke vriendschap. Shari en Blanche verkeren op dat moment allebei in een moeilijke periode. Zij delen vooral hun gevoeligheid en onzekerheid, waardoor een hechte emotionele en spirituele band ontstaat en zij goed met elkaar kunnen communiceren. Wanneer Shari chronisch ziek wordt, volgt een moeizame en emotionele periode en een drastisch besluit…

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Soms krijgen we op de redactie van paardenboeken.nl een bijzonder verzoek. Zo schreef Mia Farnwood een boek voor haar dochter. Het verhaal gaat over de bijzondere band tussen haar dochter en haar paard en is echt gebeurd. Mia heeft er alleen een echt leesverhaal van gemaakt en de namen en gebeurtenissen iets aangepast zodat niemand denkt: ‘Hé, wacht eens even, ik wil niet zomaar in een boek!’ als ze zich in het verhaal herkennen.

We zetten vaak paardenboeken van grote uitgeverijen op de website omdat je die overal kunt krijgen en met elkaar kunt delen hoe leuk je de boeken vindt. Maar soms willen we ook nieuwe auteurs een kans geven als die zelf een boek uitbrengen. Zo een boek uitbrengen heet ook wel ‘in eigen beheer’. Er zit dus geen grote redactie achter of een grote uitgeverij, maar in dit geval Mia Farnwood zelf die heel lang aan het boek heeft gewerkt. In andere gevallen kan het zijn dat auteurs met een zelf uitgegeven boek een goed doel steunen.

In juli 2020 kwam het vervolg op Hoefijzers in Japan uit: Weerzien in Japan. In dit tweede deel gaat het verhaal verder en lees je hoe het allemaal afloopt. Wil je het hele verhaal liever in één keer lezen? Je kunt de boeken ook als set bestellen voor een mooie actieprijs.

Je kunt Mia’s boeken niet in elke boekhandel of bibliotheek zien liggen, want ze verkoopt de boeken zelf. Een leuke bijkomstigheid is dat je haar boeken met een persoonlijke boodschap en haar handtekening kunt bestellen als je dat leuk vindt. Hoe tof is dat? De boeken zijn alleen online te bestellen.

Bestel Hoefijzers in Japan

Je bestelt het boek het goedkoopste via miafarnwood.com.

Niet wat je zocht? Terug naar:

<<< paardenboeken 7+
<<< paardenboeken 8+
<<< paardenboeken 9+
<<< paardenboeken 10+
<<< paardenboeken 11+

<<< alle paardenboeken

Advertentie