Alle e-books

Lees je graag op je e-reader of je tablet? Dan hebben wij leuke e-books voor je! En ze zijn nog goedkoop ook… Klik op de afbeeldingen om meer te lezen.

 

Paardenboeken voor tablet en e-reader

De e-books in onderstaand overzicht kun je na betaling direct downloaden en lezen.

 

Paardenboekenserie Heartland

 

Het overzicht wordt uitgebreid zodra er meer e-books verkrijgbaar zijn.

 

Waarom zijn de e-books niet gratis?

Misschien denk je: het boek hoeft niet gedrukt te worden. Waarom moet ik er dan voor betalen?

Dat komt omdat er nog steeds veel mensen werken aan één boek. De schrijver schrijft, de illustrator tekent en ontwerpt, en de redactie van de uitgeverij zorgt ervoor dat er geen foutjes in het boek staan. Ook zorgen zij ervoor dat het boek een fijn lettertype heeft zodat je het goed kunt lezen. Tot slot is er iemand die van een leesboek een e-bookversie maakt. Zo kun je het boek makkelijk doorbladeren op je tablet of e-reader.

Omdat er zo veel mensen aan het boek werken – ook als het niet gedrukt wordt – vragen we toch een beetje geld voor elk e-book.

Natuurlijk is er nog een veel betere reden! Als je een e-book koopt, zorg je ervoor dat de schrijver daar ook wat geld voor krijgt. Die kan dan nog meer boeken schrijven, zodat jij die kunt lezen. 🙂

 

Problemen met e-books?

Neem contact op met de site waar je de e-books hebt gekocht. Vaak kunnen zij je al helpen. Lukt het nog steeds niet om de e-books te lezen of openen? Neem contact met ons op.

Advertentie