Cadeau voor Sinterklaas of Kerst

Weet jij al een cadeau voor Sinterklaas of een cadeau voor Kerst? Wij wel! We geven je hieronder een toplijst voor elke leeftijd. Enneh… als je via lijstje.nl je verlanglijst maakt, kun je de link naar elk cadeau heel makkelijk kopiëren. Zo kan iemand het makkelijk voor je bestellen!

Slimme cadeautips voor de feestdagen!

Slimme cadeautips voor de feestdagen!

 

Cadeaus voor 7+

 

Cadeautip 1: Choco gaat naar de winkel

Omdat Choco zo klein is, kan ze overal komen waar een grote hond ook binnen kan. Het is flink schrikken voor Kris en Roos als ze ontdekken dat Choco achter hen aan is gelopen. De tuin uit, over straat met het drukke verkeer en daarna de winkel in. Paarden horen niet in de winkel en dat vindt de baas ook!

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/choco-gaat-naar-de-winkel/

 

Cadeautip 2: Een pony met pit

Romario haalt steeds ondeugende streken uit in de lessen. Elke keer weet hij weer iets nieuws te verzinnen. Carolien denkt dat hij geen zin meer heeft in de lessen. Ze besluit dat hij beter naar een kinderboerderij kan gaan. Moet Romario nu voor altijd afscheid nemen van zijn vrienden?

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/een-pony-met-pit/

 

Cadeautip 3: Narissa’s spannende test

In dit boek duik je onder water. Narissa wil heel graag een Zeeruiter worden, maar daarvoor moet ze toegelaten worden tot de Zeepaardjesschool.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/de-zeepaardjesschool/

 

Cadeaus voor 8+

Cadeautip 1: Vertrouwen in je paard

Van haar laatste geld kan Emma een beeldje van een appaloosa kopen. Ze komt terecht op een boerderij in Hollywood. Hier worden stuntpaarden getraind en het is de bedoeling dat Emma meedoet in een film. Hiervoor moet ze zich in galop van een paard laten vallen! Voor het eerst wenst Emma dat ze niet aan dit avontuur was begonnen. Maar Miss Confetti, het paard, is zo geweldig dat Emma haar langzaam maar zeker durft te vertrouwen…

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/vertrouwen-in-je-paard/

 

Cadeautip 2: Het grote boek van Floortje

In dit verzamelalbum zitten drie boeken: Floortje op tv, Floortje op ponykamp en Actie voor dieren!

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/het-grote-boek-van-floortje/

 

Cadeautip 3: Het grote Bleshof paardenboek

In dit boek kom je meer te weten over de achtergrond van Bleshof-paarden. In verschillende hoofdstukken wordt iets verteld over dressuur, aangespannen rijden, buitenrijden, kunstjes doen met paarden, springen en nog veel meer. Reka vertelt in haar blog wat ze gedaan heeft met de paarden. De anderen geven bij elk hoofdstuk toepasselijke tips.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/het-grote-bleshof-paardenboek/

 

Cadeaus voor 9+

Cadeautip 1: Nola, met hart en ziel

Nola baalt vreselijk dat ze wéér wordt verkocht. Ze heeft nu al twee keer het vuur uit haar sloffen gelopen voor haar ruiters, die haar vervolgens gewoon inwisselen voor een groter paard. Dat doet ze dus nooit meer! Ze komt terecht bij Floyd, die zelf ook niet precies weet wat hij wil. Ondanks Nola’s tegenzin groeit er langzaam een band tussen hen.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/nola-met-hart-en-ziel/

 

Cadeautip 2: Arabesk, avonturen van een ridderpaard

Ella droomt ervan om ooit in haar leven een echt riddertoernooi bij te wonen, maar helaas zijn zulke dingen niet weggelegd voor meisjes. Tenminste, dat denkt Ella. Maar Arabesk, haar bijzondere ridderpaard, heeft heel andere ideeën. Voor Ella het weet, is ze op een groot toernooi. Ze mag zelfs meedoen!

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/arabesk-avonturen-van-een-ridderpaard/

 

Cadeautip 3: Aurea, de wilde pony

Op de ruige vlakte in Engeland krijgt de merrie Darinde een prachtig veulen. De vacht van het merrieveulen glanst als goud en haar manen en staart zijn zuiver wit. Het leven voor de pony’s van de vlakte is mooi, maar hard, Aura is twee jaar als er op een dag een vrachtwagen de vlakte op rijdt. Haar moeder schrikt en waarschuwt Aurea. Ze weet wat de komst van de mensen betekent.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/aurea-de-wilde-pony/

 

 

Cadeaus voor 10+

Cadeautip 1: Amy’s keuze

Op een dag moet Amy halsoverkop een wedstrijd verlaten, omdat het Ty niet lukt om de in paniek geraakte Willow te kalmeren. Amy realiseert zich dat het zo niet verder kan. Ze staat voor een bijna onmogelijke keuze…

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/amys-keuze-heartland/

 

Cadeautip 2: De eerste race

Spannende tijden voor Amber! Haar paard Wonder heeft zich gekwalificeerd voor de belangrijke Kentucky Derby. Samen met Charlie, de trainer van Wonder, bereidt Amber Wonder voor op de wedstrijd. Alles gaat goed tot Brad, de zoon van de eigenaar van Townsend Acres, zich ermee bemoeit.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/de-eerste-race-volbloed/

 

Cadeautip 3: Overwinnen

Op Heartland is zoals gebruikelijk weer veel te doen: er logeert een merrie die van haar angst voor de halster af geholpen moet worden, en Amy wil ook uitzoeken waarom Feather, de pony van de twaalfjarige Jo-Ann, af en toe onverwacht steigert.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/overwinnen-heartland/

 

Extra cadeautip: Passie voor paarden

Onze extra cadeautip is voor iedereen – alle leeftijden en alle paardenliefhebbers.

In dit boek vertelt Jesse over zijn overtuiging dat je paarden juist met liefde veel meer kunt leren dan door ze te straffen. Hij vertelt over de bijzondere band die hij met zijn paarden heeft en laat de lezer zien hoe zij zelf ook op een andere manier met hun paard kunnen omgaan: het enige wat nodig is, is anders leren denken.

Link voor lijstje.nl: http://www.paardenboeken.nl/passie-voor-paarden/

 

 

 

Welk cadeau vraag jij voor Sinterklaas of Kerstmis?

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *